Finale WK Darts met Michael van Gerwen live op RTL7 en RTL7 Darts Radio

Vanavond wordt de finale gespeeld van het PDC WK Darts. De wedstrijd tussen Michael van Gerwen en Michael Smith is live te volgen via RTL7 en RTL7 Darts Radio.

WK

Op 13 december van dit jaar begon het WK Darts van de dartsbond PDC. Vandaag wordt de finale gespeeld van dit toernooi. Michael van Gerwen neemt het in de finale op tegen Michael Smit. Van Gerwen won in de halve finale van de Schot Gary Anderson met 6-1. Michael Smit won zijn halve finale tegen Nathan Aspinall met 6-3. De wedstrijd begint vanavond rond 21.00 uur. De winnaar van vanavond mag 500.000 Britse Ponden mee naar huis nemen.

RTL 7

De finale wordt vanavond live uitgezonden op RTL 7. De uitzending begint rond 20.00 uur en de wedstrijd zelf gaat rond 21.00 uur van start.De wedstrijd is ook te zien via een (betaalde) livestream via RTL XL. Abonnees van Videoland kunnen gratis gebruik van deze stream.

RTL 7 Darts Radio

De wedstrijd is via de radio te volgen via de speciale dartszender RTL 7 Darts Radio. Deze pop-up radiozender zendt alleen uit tijdens het WK Darts. De radiozender is een samenwerkingsverband tussen RTL en YPCA De Radiofabriek. De radiozender is te beluisteren via de website van RTL 7 Darts en via bekende apps als TuneIN en RadioNED.

Documentaire

Na afloop van de finale zal op RTL 7 nogmaals de documentaire ‘Barney, Het Verdriet Van Een Wereldkampioen over darter Raymond van Barneveld te zien zijn.

Sociale media: