(C) Mediamagazine

WK Darts te zien via Viaplay en Viaplay Xtra

Het WK Darts van de dartsorganisatie PDC is vanaf 15 december via de streamingsdienst Viaplay. Klanten van onder andere KPN en Ziggo die de streamingsdienst via hun provider hebben afgenomen kunnen het toernooi ook zie via het lineaire kanaal Viaplay Xtra.

WK Darts

Het ‘Cazoo’ PDC World Darts Championship 2023 is de 30ste editie van het World Darts Championship, dat georganiseerd wordt door de Professional Darts Corporation (PDC). Het toernooi begint op 15 december 2022 en wordt traditiegetrouw gehouden in het Alexandra Palace te Londen. De finale wordt gespeeld op 3 januari 2023. Sinds dit jaar heeft streamingsdienst Viaplay de rechten om de toernooien van de PDC uit te zenden in Nederland.

Viaplay Xtra

Naast de mogelijkheid om het WK Darts te zien via de app streamingsdienst kunnen klanten die de streamingsdienst hebben aangeschaft via onder andere KPN en Ziggo het toernooi ook volgen via het lineaire tv-kanaal Viaplay Xtra. Dit kanaal werd tot op heden alleen gebruikt om uitzendingen van de Formule 1 door te geven en zou tijdelijk van aard zijn. De zender is via Ziggo en Delta/Caiway te zien via kanaal 200 en bij KPN op kanaal 225.

Meer informatie: viaplay.com