Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

WK Vrouwenvoetbal: Italië-Nederland live op NPO 1 en NPO Radio 1

Vanmiddag spelen de Oranje Leeuwinnen hun wedstrijd in het wereldkampioenschap in de kwartfinale tegen Italië. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Kwartfinale

In de kwartfinale neemt Nederland het op tegen de dames van Italië. Nederland won afgelopen dinsdag de kwartfinale met 2-1 van Japan. Beide doelpunten van de Oranje Leeuwinnen werden die wedstrijd gemaakt door Lieke Martens. Pas kort voor de aftrap van de wedstrijd vanmiddag wordt duidelijk of Lieke Martens vandaag kan spelen. De aanvalster heeft behoorlijk wat last van een teen en kon daardoor in de aanloop naar het duel amper trainen.

Vanmiddag staat in Stade du Heinaut in Valenciennes de wedstrijd in de kwartfinale tegen Italië op het programma. De wedstrijd begint om 15.00 uur.

NPO 1

De wedstrijd Italië-Nederland is live te volgen op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 14.25 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien op NPO 1. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream op NOS.nl.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via Langs de Lijn en Omstreken op NPO 1. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.