“XM, The Talent Station voorlopig niet via DAB+”

De nieuwe online radiozender van Talpa Radio, XM, The Talent Station, zal voorlopig niet in de digitale ether (DAB+) te horen zijn.

Alleen online

Op de radiozender voor nieuw radiotalent is deze week een aantal keren melding gemaakt dat de radiozender naast Internet binnenkort ook via DAB+ te horen zal zijn. De radiozender zelf laat weten dat deze informatie berust op een misverstand. Voorlopig zijn er geen plannen om de nieuwe radiozender ook via DAB+ aan te bieden. De radiozender geeft aan dat het in de toekomst wellicht wel gaat gebeuren.

Per 1 september gestart

XM, The Talent Station, werd vrijdag 1 september gelanceerd. De 17 talenten van de Talpa Radio Campus vullen dit station volledig zelf in onder begeleiding van de Talpa Radio professionals. De radio dj’s van XM zijn Chantal Hutten, Vincent Pronk, Mart Meijer, Koen van der Vorst, Anoul Hendriks, Jonathan Mink, Joris Klokkers, Guus Lammerink, Ferry Molenaar en Danny Blom.

Zij worden bijgestaan door producers Elles Lenssen, Marlies van den Bergh, Milou de Bats, Sydney Smit, Nathalie van Suijlekom en Rebecca Looijen. Luisteren kan voorlopig dus alleen via Internet.

Wave Radio

Talpa Radio heeft ook afscheid genomen van twee online radiozenders. De uitzendingen van Wave Radio (onderdeel van Radio Veronica) worden binnenkort stopgezet en de online themazender Hitradio Veronica is vervangen door Veronica Non-Stop. Alle online radiozenders Radio Veronica vind je hier.