Ziggo gaat problemen met HP-printers oplossen

Kabelmaatschappij Ziggo gaat de problemen die zijn ontstaan na een firmware-upgrade van een bepaald type modem en het draadloos printen met printers van Hewlett Packard (HP) oplossen.

Draadloos printen

Dit maakte het consumentenprogramma Radar gisteravond bekend. Deze website maakte half augustus al melding van deze problemen. Eind juli is er een zogenaamde firmware update doorgevoerd op de modem/routers van het merk Ubee door
kabelaar Ziggo. Het gaat om het type modem EVW3226 van Ubee. Een groot aantal abonnees kan door deze upgrade echter niet meer draadloos printen naar hun HP-printer.

De betreffende printers willen niet meer verbinden met het netwerk, waardoor de printer onbruikbaar is geworden om draadloos te printen. Een woordvoerder van Ziggo bevestigde toen de problemen en gaf aan dat er aan een oplossing werd gewerkt.

Nieuw modem

Televisieprogramma Radar maakte gisteravond bekend dat Ziggo de problemen individueel gaat oplossen. Bij Ziggo zijn ongeveer inmiddels 650 gevallen bekend van Ziggo-abonnees die problemen met het draadloos printen naar HP-printers. Abonnees die een andere printer hebben gekocht omdat ze dachten dat de printer kapot was krijgen deze in veel gevallen vergoed door Ziggo. Daarnaast krijgen klanten met de problemen een nieuw modem toegestuurd.

Melden

Problemen met draadloze HP-printers in combinatie met het genoemde modem van Ziggo kunnen dit melden bij Ziggo: 0900 – 1884 (normaal tarief) of 1200 (gratis, mits je telefonie via Ziggo hebt).

Tweets

Eén reactie

  1. Heb een HP Deskjet printer 1510(enkele manden oud) Prima.
    Plotseling weigert hji de commando’s van de laptop over te nemen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.