Ziggo stopt verkoop producten Ziggo Mobiel

Telecombedrijf Ziggo is per vandaag gestopt met de verkoop van eigen mobiele abonnementen onder de naam Ziggo Mobiel. De website van Ziggo Mobiel verwijst per vandaag naar producten van Vodafone. Ziggo en Vodafone hebben sinds begin dit jaar een jointventure opgericht onder de naam VodafoneZiggo.

Netwerk

Klanten die momenteel al een abonnement hebben bij Ziggo Mobiel krijgen een aanbod om over te stappen naar Vodafone. Hoe dit aanbod eruit gaat zien is nog niet bekend. Ziggo maakt voor de mobiele diensten van het product Ziggo Mobiel al gebruik van het mobiele netwerk van Vodafone.

Gratis extra’s

Eerder deze maand werd al bekend gemaakt dat abonnees die zowel producten hebben bij Ziggo als bij Vodafone in aanmerking komen voor gratis extra producten zoals extra MB’s en extra zenderpakketten. Om gebruik te maken van de voordelen is minimaal één abonnement op Vodafone Scherp, Start, Smart, Red of Black en een vaste aansluiting met internet en tv van Ziggo, en/of vaste telefonie.

Aanbod

Deze voordelen zijn niet van toepassing voor abonnees die mobiele diensten afnemen van Ziggo Mobiel. Later dit jaar ontvangen de huidige abonnees van Ziggo Mobiel een ‘speciaal aanbod’ om over te stappen naar Vodafone. Het is nog niet bekend hoe dit aanbod eruit gaat zien.