(C) Mediamagazine

15 Golden Globe-nominaties voor exclusieve series bij Ziggo Movies & Series

Series die exclusief te zien zijn bij Ziggo Movies & Series (XL) hebben in totaal 15 nominaties voor de Golden Globes in de wacht gesleept.

The Loudest Voice

Zo is Russell Crowe uit de serie The Loudest Voice genomineerd voor een Golden Globe. De serie is sinds kort te zien bij Ziggo Movies & Series. Daarnaast zijn er 14 Golden Globe-nominaties voor series van HBO die te zien zijn bij Ziggo Movies & Series XL.

Chernobyl

De miniserie Chernobyl is koploper met 4 nominaties voor onder andere Beste Miniserie en Beste Acteur (Jared Harris). Big Little Lies is samen met Succession goed voor zes nominaties, waaronder die voor Beste TV Serie in de categorie ‘Drama’. De comedy Barry is goed voor drie nominaties, waaronder Beste Comedy. Game of Thrones kreeg een nominatie voor de beste mannelijke acteur (Kit Harington).

Deze belangrijke film- en televisieprijzen worden op zondag 5 januari 2020 uitgereikt.

Aanvullende dienst

De series zijn te zien in de aanvullende dienst Ziggo Movies en Series en Ziggo Movies en Series (X)L. Deze laatste dienst biedt ook toegang tot series van de Amerikaanse televisiezender HBO. Dit abonnement is ook als gratis extra-abonnement af te nemen wanneer de klant naast de vaste diensten van Ziggo ook mobiele diensten van Vodafone afneemt.