ADE: Slam!TV, DanceTrippin en 538TV in de etalage bij Ziggo

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is van start gegaan en daardoor staan de muziekzenders Slam!TV, DanceTrippin en 538TV in de etalage bij Ziggo. Kabelaar Delta geeft tot en met zondag Slam!TV door voor alle digitale televisie-abonnees. Het ADE duurt nog tot en met zondag.

Ziggo

Kabelaar Ziggo laat de hele maand oktober haar digitale kijkers kennis maken met 538TV. 538TV is gedurende de maand oktober de zender van de maand en daardoor door alle digitale televisie-abonnees van Ziggo te zien via kanaal 538. Kijkers van TV 538 krijgen een exclusief kijkje tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in het 538DJ Hotel. 538TV is ook te bekijken via Internet.

Slam!TV

Ook televisiezender Slam!TV is tijdens het ADE voor alle digitale televisie-abonnees van Ziggo te volgen via kanaal 603. Op 18, 19 en 20 oktober zendt SLAM! TV dagelijks tussen 12.00 uur en 00.00 uur live uit vanuit Amsterdam. Dan is het volop genieten van de onafgebroken SLAM! MixMarathon met live dj’s in de mix. Elke dag heeft SLAM! TV 12 uur lang live televisie met dj’s in de mix, met grote namen, talenten van morgen en internationale supersterren. De televisiezender is ook te volgen via Internet.

DanceTrippin

Ook de televisiezender DanceTrippin staat de komende dagen geheel in het teken van het Amsterdam Dance Event met vele live optredens. Bij kabelaar Ziggo is deze zender (in HD-kwaliteit) voor alle digitale televisie-abonnees te zien via kanaal 602 en voor de digitale abonnees zonder HD-ontvanger via kanaal 999 (evenementenkanaal).

Delta

Ook bij kabelaar Delta is Slam!TV voor alle digitale televisie-abonnees te zien via kanaal 213 tot en met zondag. Daarnaast zijn tot en met 29 oktober alle televisiezenders uit het ‘kidspakket’ te ontvangen voor alle digitale televisie-abonnees van de kabelaar. Het gaat om Nick Music kanaal 207, Boomerang kanaal 251, Baby TV kanaal 252, Nick Toons kanaal 254, JimJam kanaal 257, RTL Telekids kanaal 258, PebbleTV kanaal 259, Disney Junior kanaal 261 en Disney XD 24h kanaal 262.

Sociale media: