Amazon Prime Video komt met serie over Manchester City

Amazon en Manchester City hebben deze week een nieuwe behind-the-scenes serie aangekondigd, waarin het viervoudige kampioenselftal gevolgd wordt gedurende het 2017/2018 seizoen.

Uniek kijkje

De Amazon Prime Video Original biedt volgens het persbericht fans een uniek kijkje achter de schermen van de historische club, de legendarische coach, Pep Guardiola en de levens van de spelers die zichzelf momenteel Premier League kampioen mogen noemen.

Guardiola was een van de beste spelers en coaches van zijn generatie, met drie Champions League titels uit zijn tijd bij FC Barcelona. In 2016 stapte hij over naar Manchester City, waar hij vele sterspelers heeft gecoacht, waaronder Sergio Aguero, Gabriel Jesus en Kevin de Bruyne.

Behind-the-scenes

Deze nieuwe Amazon Prime Video Original geeft Prime leden een uitzonderlijke behind-the-scenes ervaring bij van Manchester City, het topteam uit de Engelse Premier League en een van de meest opwindende en gerespecteerde teams wereldwijd,” zegt Heather Schuster, Head of Unscripted, Amazon Originals.

Het verhaal achter de coaches en spelers is fascineren en we zijn heel blij samen te kunnen werken met het Manchester City team om onze Prime leden deze exclusieve ervaring te kunnen bieden.

Seizoen

De nieuwe serie neemt kijkers mee achter de schermen gedurende het gehele seizoen 2017/2018 van Manchester City; van de wereldberoemde trainingsfaciliteiten van de City Football Academy tot interviews met de manager en vergaderingen van de top van de club.

Meer sport

De serie is een aanvulling in het groeiende aanbod aan Amazon Original sport- en entertainment series, waaronder The Grand Tour, twee seizoenen All or Nothing, die de Arizona Cardinals en The Los Angeles Rams gedurende het NFL-seizoen volgen, en livestreams van de NFL Thursday Night Football wedstrijden en de ATP Next Gen Finals.

Sociale media: