Amsterdam Dance Event in de spotlight bij radiozenders

In Amsterdam vindt vanaf woensdag het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Diverse radiozender besteden aandacht aan dit grote dance-evenement.

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie in Amsterdam gericht op dance. Dit jaarlijkse evenement biedt een dag- en een nachtprogrammering aan. Overdag functioneert het evenement als een platform voor de elektronische muziekindustrie.’s Nachts speelt het Amsterdam Dance Event zich af in clubs en andere uitgaansgelegenheden met bekende dj’s en musici uit binnen- en buitenland. Tijdens het Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma, treden ruim 2.000 artiesten op, bij 340 evenementen, verspreid over meer dan 100 locaties.

NPO 3FM

De publieke popzender NPO 3FM zendt woensdagavond tot en met vrijdagavond elke avond en nacht live uit vanaf het Amsterdam Dance Event. De uitzendtijden van NPO 3 FM vanaf het Amsterdam Dance Event staan op de website van 3FM. NPO 3FM is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Slam!

De commerciële radiozender SLAM! komt met een non-stop livemix tijdens de Amsterdam Dance Event: De SLAM! MixMarathon. Van woensdag 18 oktober 6.00 uur tot en met zondag 18 oktober 06.00 uur ontvangen de jocks van SLAM! In de nacht van zaterdag op zondag wordt er live verslag gedaan van het evenement SLAM! Mixmarathon vanuit de Ziggo Dome. Slam! is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio 538

Ook Radio 538 is vanaf woensdag 4 dagen lang met live-uitzendingen aanwezig vanaf het Amsterdam Dance Event. Radio 538 en The College Hotel openen van woensdag 19 tot en met zaterdag 22 oktober het 538DJ Hotel in verband met ADE. Tijdens het Amsterdam Dance Event zendt 538 vier dagen live uit vanuit de sfeervolle bar van het hotel.  De radio-uitzendingen vanuit de bar zijn vrij toegankelijk. Radio 538 is te beluisteren via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

FunX

Tot en met zaterdag 22 oktober staat de mobiele studio van de publieke jongerenzender FunX in het Melkweg Café in Amsterdam om verslag te doen van het ADE. De ADE-uitzendingen zijn te horen van 16.00 – 23.00 uur. Het Melkweg Café zal elke dag vol staan met dj’s en aanhang, die langskomen voor een interview en om een lekker setje te draaien. FunX is te beluisteren via FM in de vier grote steden, landelijk via DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Meer informatie via: http://www.amsterdam-dance-event.nl/

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.