Amsterdam Dance Event in de spotlight bij radiozenders

In Amsterdam vindt vanaf woensdag het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats. Diverse radiozender besteden aandacht aan dit grote dance-evenement.

Amsterdam Dance Event

Het Amsterdam Dance Event (ADE) is een muziekconferentie in Amsterdam gericht op dance. Dit jaarlijkse evenement biedt een dag- en een nachtprogrammering aan. Overdag functioneert het evenement als een platform voor de elektronische muziekindustrie.’s Nachts speelt het Amsterdam Dance Event zich af in clubs en andere uitgaansgelegenheden met bekende dj’s en musici uit binnen- en buitenland. Tijdens het Amsterdam Dance Event, een initiatief van Buma, treden ruim 2.000 artiesten op, bij 340 evenementen, verspreid over meer dan 100 locaties.

Samenwerking met Spotify

Het Amterdam Dance Event kondigde voor deze editie een samenwerking aan met de streamingmuziekdienst Spotify. “Hierdoor krijgt de bezoeker van het Amsterdam Dance Event in combinatie met zijn Spotify account de beste ervaring van het omvangrijke ADE aanbod. De diverse functies zijn via desktop, mobiel of via de nieuwe ADE app te gebruiken.”, aldus een persbericht van het ADE. Deze functionaliteiten zijn opgenomen in een nieuwe app voor het Amsterdam Dance Event.

Diverse radiozenders besteden de komende dagen aandacht aan het Amsterdam Dance Event.

NPO 3FM

De publieke popzender NPO 3FM zendt vanavond woensdagavond tot en met vrijdagavond elke avond en nacht live uit vanaf het Amsterdam Dance Event. De uitzendtijden van NPO 3 FM vanaf het Amsterdam Dance Event staan op de website van 3FM.

Slam!

De commerciële radiozender SLAM! komt met een non-stop livemix van 83 uur tijdens de Amsterdam Dance Event: De SLAM! MixMarathon. Van woensdag 14 oktober 16.00 uur tot en met zondag 18 oktober 03.00 uur ontvangen de jocks van SLAM! de beste dj’s van de wereld, waaronder Armin van Buuren, W&W, Dimitri Vegas & Like Mike, Oliver Heldens en Don Diablo. SLAM! bouwt hiervoor speciaal een SLAM! Club in de MINI Brand Store aan het Leidseplein. Op uitnodiging kunnen luisteraars aanwezig zijn bij de live uitgezonden sets van de grootste deejays ter wereld. Alles is live te volgen via radio, de online stream, SLAM! TV en daarnaast ook via het evenementenkanaal van Ziggo (kanaal 999) en KPN (kanaal 609). Slam!FM zelf is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale pakketten en wereldwijd via Internet. De gehele line-up tijdens de SLAM! MixMarathon vind je hier.

Fresh FM

Tot en met vrijdag 16 oktober presenteert Fresh FM voor de negende maal ‘De Week van de Nederlandse DJ’s’ tijdens het Amsterdam Dance Event. Tijdens deze week komt Fresh FM live vanuit Amsterdam. In 2006 startte Fresh FM met ‘De Week van de Nederlandse DJ’s’, naar aanleiding van de populariteit van de Nederlandse dj’s in binnen- en buitenland. Iedere avond zijn er mixsets te horen op Fresh FM van tal van populaire Nederlandse DJ’s. Er zijn livesets van en interviews met onder anderen Jay Hardway, Bingo Players, La Fuente, Pep & Rash, Dannic, Ummet Ozcan, Fajah Lourens, Thomas Newson, Mr. Belt & Wezol, Baggi, Curbi, Ruben Vitalis, DJ Jose, Funkerman, Joe Stone, Lucas & Steve, Sam Feldt, Dimitri en Marco V. In Bar 36 Black van het Hampshire Hotel in de Amstelstraat, vlakbij het Rembrandtplein, ontvangt Fresh FM tal van (inter)nationale top DJ’s, producers en organisatoren die op het Amsterdam Dance Event aanwezig zijn. De luisteraars worden bijgepraat over wat er op de conferentie gebeurt, er op dit moment in de danswereld speelt en welke feesten tijdens het Amsterdam Dance Event ‘hot and happening’ zijn. Fresh FM is in West Nederland te ontvangen via FM, DAB+ en wereldwijd via Internet

FunX

Van woensdag 14 t/m zaterdag 17 oktober staat de mobiele studio van FunX in het Melkweg Café in Amsterdam om verslag te doen van het Amsterdam Dance Event. Vanuit de mobiele studio worden gasten uit binnen- en buitenland ontvangen waaronder The Partysquad, Mr. Vegas, Ms. Dynamite, Boaz van de Beatz en D-Rashid. De speciale ADE-uitzending start dagelijks vanaf 16.00 uur en gaat door tot in de late uurtjes. Op vrijdag begint de ADE-show om 19.00 uur. FunX is in de vier grote steden te ontvangen via FM, landelijke via DAB+ (kanaal 12C), alle digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Meer informatie via: http://www.amsterdam-dance-event.nl/

Officiële trailer Amsterdam Dance Event 2015

Promo Slam! MixMarathon ADE:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.