BNR Nieuwsradio komt met wekelijkse podcast ‘De Technoloog’

De nieuwszender BNR is deze week gestart met een nieuwe podcast: BNR De Technoloog. De podcast wordt gemaakt door Herbert Blankesteijn en Ben van der Burg. De podcast biedt wekelijks informatie over technologische ontwikkelingen en de impact
op onze samenleving.

Spraakmakende experts

In BNR De Technoloog gaan Blankesteijn en Van der Burg wekelijks een uur lang in gesprek met spraakmakende experts uit de Nederlandse technologiewereld. Op persoonlijke en authentieke wijze zullen nieuwe trends, ontwikkelingen en achtergronden ter tafel komen. Doel is hierbij deze ontwikkelingen verder uit te diepen dan in bestaande radioprogramma’s mogelijk is.

“Doorvragen”

Herbert Blankest: ‘Op de zender heb je altijd beperkt tijd. Na een uitzending zeggen we vaak tegen elkaar: we hadden nog zoveel meer willen weten. Nu kunnen we echt dóórvragen. In De Technoloog gaan we op zoek naar het naadje van de kous.’

Van der Burg

Ben van der Burg is IT-ondernemer en oud-topschaatser. In zijn wekelijkse BNR-column richt hij zijn kritische blik op de toekomst en verrast met prikkelende observaties.

Ben: ‘Deze podcast wil ik al een paar jaar maken. In de media krijgen we vooral te horen en te zien wat we allemaal kunnen met technologie. In deze podcast wil ik vooral het hoe en het waarom van technologie onderzoeken. Veel vragen opwerpen om zo tot antwoorden te komen.”

Meer informatie vind je hier.

Tweets:

https://twitter.com/SanneW/status/806788314544021505

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.