Brancheorganisatie NLconnect verwelkomt vijf nieuwe leden

NLconnect heeft vijf nieuwe leden toegevoegd aan haar ledenbestand. Het gaat om de bedrijven YouCa, CBizz, Fibety, Siers Telecom en Spijkerman BV.

Groei

De achterban van NLconnect groeit daarmee verder onder aannemers, toeleveranciers, netwerkeigenaren en providers. NLconnect, voorheen bekend als NLKabel, is de brancheorganisatie van de breedband-industrie. Aanbieders als VodafoneZiggo en CaiWay zijn overigens geen lid meer van de organisatie.

“Meer partijen”

Mathieu Andriessen, van de brancheorganisatie: “De aanmeldingen van CBizz, Fibety, Siers Telecom, Spijkerman en YouCa” onderstrepen dat NLconnect steeds meer partijen in de gehele breedbandketen vertegenwoordigt. Zowel de aannemerij als toeleveranciers, netwerkeigenaren en providers op de zakelijke en residentiële markt zetten hun schouders onder het verbeteren van de connectiviteit in ons land. NLconnect heet de nieuwe leden dan ook van harte welkom!

CBizz

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en is gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en in het aanbieden van verbindingen en diensten hierover.

YouCa

YouCa is een aanbieder die in 2019 gebruik wil maken van het opengestelde kabelnetwerk van VodafoneZiggo. YouCa zal internet, TV en telefoniediensten landelijk aanbieden.

Meer informatie over de andere nieuwe leden is te vinden op de website van NLconnect.