Champions League: Inter-PSV live op radio en televisie

PSV sluit vanavond haar Champions League-avontuur voor dit seizoen af tegen FC Internazionale Milano. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Uitgeschakeld

PSV uit Eindhoven is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders FC Barcelona, Inter Milan en Tottenham Hotspur FC. De club is al uitgeschakeld voor de knockout-fase van de Champions League en heeft ook geen zicht meer op een plekje in de Europa League. PSV speelt tegen FC Internazionale Milano nog wel voor de winstpremie van 2,7 miljoen euro en de sportieve eer. De wedstrijd begint vanavond om 21.00 uur.

Veronica

De wedstrijd Inter-PSV is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur wedstrijd Galatasaray AS – FC Porto te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden in de Champions League van vanavond zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal.