Champions League: PSV-FC Barcelona live op radio en televisie

Vandaag speelt PSV haar vijfde wedstrijd in de groepsfase van de Champions League tegen FC Barcelona . De wedstrijd is live te volgen op radio en tv.

PSV

PSV uit Eindhoven is in de groepsfase van de UEFA Champions League ingedeeld bij tegenstanders FC Barcelona, Inter Milan en Tottenham Hotspur FC. Vandaag staat de vijde wedstrijd op het programma. PSV speelt vandaag in het eigen stadion tegen FC Barcelona. Barcelona is al geplaatst voor de achtste finales van de Champions League. PSV heeft nog een kleine kans om als nummer 3 van de groep door te gaan in de Europa League. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen op radio en televisie.

Veronica

De wedstrijd PSV-Barcelona is live te volgen op Veronica. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur en de wedstrijd zelf om 21.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing op de wedstrijd.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Ziggo Sport

Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie op kanaal 14, is er uitgebreid aandacht voor de Champions League. Zo is om 18.55 uur wedstrijd Atlético Madrid – AS Monaco te zien.

Om 20.50 uur is er een schakelprogramma te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die dan gespeeld worden onder de naam ‘UEFA Champions League Switch’.

Ziggo Sport Totaal

Alle wedstrijden van de Champions League zijn live te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal zendt onder andere de wedstrijden Atlético Madrid – AS Monaco, FC Lokomotiv Moskva – Galatasaray AS, PSV – FC Barcelona, Tottenham Hotspur – Internazionale, Paris Saint-Germain – Liverpool en Borussia Dortmund – Club Brugge uit.