Champions League: PSV – VfL Wolfsburg live op radio, tv en internet

De Champions League wedstrijd PSV – VfL Wolfsburg is vanavond live te volgen op radio, televisie en Internet. PSV uit Eindhoven speelt vanavond haar vierde wedstrijd in de groepsfaste van de UEFA Champions League.

PSV

Twee weken geleden speelde PSV de uitwedstrijd tegen VFL Wolfsburg en verloor deze wedstrijd uiteindelijk met 2 – 0. Vandaag staat de ‘return’ van dit duel op het programmma in het Philips Stadion te Eindhoven. Wolfsburg blijkt in uitwedstrijden nog geen sterke indruk te maken. Het Duitse team van Bas Dost wist geen van de eerste vier uitwedstrijden in de Bundesliga te winnen. Ook de eerste uitmatch in de Champions League, tegen Manchaster United, ging verloren.

SBS6

SBS6 zendt de wedstrijd vanavond live uit. De uitzending begint om 20.00 uur en de wedstrijd wordt afgetrapt om 20.45 uur. De presentatie van de uitzendingen is in handen van Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten. Om 22.35 uur zijn op SBS6 naast een nabeschouwing op de wedstrijd ook samenvattingen te zien van alle andere wedstrijden die vanavond gespeeld worden in de Champions League. In verband met het uitzenden van de Champions League-wedstrijden verhuizen de SBS6-programma’s Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerberericht naar SBS9.

Internet

Op Internet pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten kan terugzien. En er is een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst.

Radio

Op de radio doet NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1 verslag van de wedstrijd. Vanaf 20.45 uur is er een rechtstreeks verslag in een extra lange aflevering van NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1, met commentaar van Jeroen Grueter en Jeroen Elshoff. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.