Champions League weer van start met Paris Saint-Germain – Chelsea

De Champions League gaat na een winterstop vanavond verder met de knock-out fase. Vanavond is de wedstrijd Paris Saint-Germain – Chelsea live te zien bij SBS6.

Knock Out-fase

In december werd de poulefase afgesloten en de 16 allerbeste clubs van Europa zijn nog in de race voor ‘de cup met de grote oren’, waaronder PSV. Elke speelronde bestaat nu uit een uit- en thuiswedstrijd tegen een vooraf gelote tegenstander. Zo trof PSV Atletico Madrid. De eerste wedstrijd tegen de nummer 2 van Spanje vindt plaats in Eindhoven op 24 februari.

Paris Saint Germain – Chelsea

Vanavond is op SBS6 de wedstrijd tussen Paris Saint-Germain en Chelsea te zien. Paris Saint-Germain staat vier aan knop in de Franse competitie. Chelsea heeft het op haar beurt een stuk lastiger in de Premier League. De club uit London staat sinds kort onder leiding van Guus Hiddink.

De wedstrijd is vanaf 20.45 uur te zien bij SBS6, de voorbeschouwing begint om 20.00 uur. In de studio zitten Toine van Peperstraten, Ronald de Boer en Ronald Waterreus. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Ronald van der Geer. Om 22.35 uur wordt er een samenvatting van de wedstrijd Benfica – Zenit Sint-Petersburg uitgezonden.

AS Roma – Real Madrid

Woensdag 17 februari staat de wedstrijd tussen AS Roma en Real Madrid op het programma bij SBS. De wedstrijd begint om 20.45 uur, de voorbeschouwing bij SBS6 om 20.00 uur. In de studio zitten Jan Joost van Gangelen, Ronald de Boer en Gert Jan Verbeek. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Leo Oldenburger. Om 22.35 uur is een ruime samenvatting te zien van AA Gent – Wolfsburg. Hart van Nederland, Shownieuws en Piets Weerbericht zijn vanavond en morgen vanaf 22.30 uur te zien op SBS9.

Internet

Op Internet pakt NU.nl de uitzendingen van de Champions League op. De op tv uitgezonden wedstrijd wordt live gestreamd. Ook worden clips van de hoogtepunten gedurende de avond direct geplaatst zodat men te allen tijde bijvoorbeeld de doelpunten kan terugzien. En er is een liveblog met aandacht voor de overige wedstrijden op deze avond. Na afloop wordt de samenvatting en samen met reacties online geplaatst. Meer informatie via NU.nl

NPO Radio 1

Op de radio doet NOS Langs de Lijn En Omstreken op NPO Radio 1 zowel vanavond als morgenavond verslag van de wedstrijd. De uitzending van NOS Langs de Lijn en omstreken begint om 20.30 uur. Het commentaar bij de wedstrijd Paris Saint Germain-Chelsea is in handen van Andy Houtkamp. In de studio doet Arjan van der Laan de wedstrijd analyses. Woensdag doet Frank Wielaard in NOS Langs de Lijn En Omstreken live verslag van AS Roma-Real Madrid. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.