Complete derde seizoen van The Grand Tour op Prime Video

Het complete derde seizoen van het autoprogramma The Grand Tour is vanaf nu te bekijken op de Amazon Prime Video.

Derde seizoen

Het derde seizoen van het autoprogramma met Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May begon dit jaar op 18 januari. Afgelopen vrijdag is de twaalfde en laatste aflevering van dit seizoen toegevoegd.

Special

Het derde seizoen van het populaire autoprogramma bevat twee speciale afleveringen die zich afspelen in Columbia en Mongolië.

Laatste aflevering

In de twaalfde en laatste aflevering van het derde seizoen geven Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May een korte en boeiende geschiedenisles over één van de fundamenten van het Britse leven: de middelgrote Ford sedan. Onder andere de Cortina uit de jaren ’60 en ’70 en de Sierre RS Cosworth uit de jaren ’80 komen voorbij. De les eindigt met een ontroerende herdenking van de Ford Mondeo als symbool van het Britse leven.

Top Gear-trio

Het eerste seizoen van het autoprogramma ging in november 2016 in première. Voor het autoprogramma The Grand Tour heeft Amazon het oude Top Gear-trio Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May binnengehaald.

Vierde seizoen aangekondigd

De streamingdienst heeft inmiddels ook een vierde seizoen van de serie aangekondigd. In de nieuwe serie zal er geen gebruik meer worden gemaakt van de tent waarin de centrale presentatie plaatsvindt. In plaats daarvan zal het programma zich meer gaan richten op grote roadtrips en specials.

Video:

Trailer van special The Grand Tour in Mongolië.