Coronavirus: Gratis Film1 voor klanten KPN’s Interactieve Televisie

(update) Klanten van KPN met Interactieve Televisie kunnen vanaf maandag een maand lang gratis kijken naar de filmzenders van Film1.

“Meer aanbod”

Dit heeft KPN bekend gemaakt via haar gebruikersforum. “Vanaf maandag (16 maart) zijn de Film1 zenders beschikbaar voor alle klanten in verband met het niet mogen verlaten van hun huis en afgelaste sportwedstrijden. Op deze manier is er iets meer aanbod om naar te kijken,” aldus KPN. De Film 1 kanalen zijn te vinden via de kanalen 245 tot en met 248. De actie geldt ook voor abonnees van XS4ALL en Telfort. De actie duurt in iedergeval tot 13 april. Meer informatie via de website van KPN.

FOX Sports

Aangezien vrijwel alle sportwedstrijden voor de komende periode zijn afgelast komen sportzenders als Ziggo Sport en FOX Sports met een aangepaste programmering.

De maatregelen omtrent de aanpak van het coronavirus hebben aanzienlijke gevolgen voor sportcompetities wereldwijd, waaronder ook het Nederlandse voetbal. Uiteraard  blijven we op FOX Sports 24 uur per dag uitzenden, maar met aangepaste programmering. We vullen de programmering aan met de mooiste programma’s uit onze bibliotheek zoals De Jaren van Perez, FOX Sports DOC’s, Bij Andy in de Auto, ESPN- documentaires, Tien Jaar Terug, Classic Matches en actuele uitzendingen van Club TV.”, aldus FOX Sports op haar website.

De actuele programmering van de sportzender vind je hier

Ziggo Sports

Ook Ziggo Sports heeft haar programmering aangepast: “We hopen dat jullie begrip hebben voor het heel dunne aanbod van live topsport. Dagelijks zijn er veranderingen in de programmering, ook dat hebben we niet zelf in de hand.”, aldus de sportzender. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de televisiezender.