Dagelijkse updates Tour de France op ALLsportsradio

ALLsportsradio start vanaf vandaag, maandag 8 juli, dagelijks met speciale Tourupdates vanaf het grootste wielerevenement ter wereld, de Tour De France.

Procycling

De Tourupdates worden gemaakt in samenwerking met de redactie van Procycling. Dagelijks om 12:15 uur doen Procycling redacteuren Leon de Kort en voormalig profwielrenner Leon van Bon live verslag op ALLsportsradio. Daarnaast zullen tijdens de Tour ook regelmatig uitgebreide interviews met renners te horen zijn op de sportzender. De dagelijkse uitzendingen van ALLsportsradio LIVE! worden gepresenteerd door Robert Denneman.

“Midden in de koers”

Rodrick de Munnik, hoofredacteur van Procycling/FIETS: “Procycling zit midden in de koers en dus ook in de Tour de France. Normaliter in een magazine, maar samen met ALLsportsradio ook live op de radio. En mooier kunnen we deze samenwerking niet starten dan in de grootste wielerkoers van de wereld”.

Podcast

De Procycling Tourupdate is naderhand ook terug te luisteren als podcast via de bekende podcast kanalen van o.a. ALLsportsradio. De radiozender is te beluisteren via Internet.

Live

Live verslag van de Tour de France zelf is niet op de radiozender te horen. Daarvoor kan men terecht op Radio Tour de France op NPO Radio 1.

Sociale media: