Delta: “Geen verhoging prijzen alles-in-1-pakketten”

Kabelaar Delta voert geen verhoging door van de prijzen van haar alles-in-1-pakketten. Dit bericht een woordvoerdervan Delta tegenover deze website na eerdere berichtgeving hierover. Volgens diverse media zou de kabelaar per 1 mei haar prijzen hebben verhoogd met 3,50 euro.

Geen prijsverhoging

Volgens woordvoerder Tim Brouwer van Delta is er geen sprake van een prijsverhoging van 3,50 euro per maand voor haar alles-in-1-pakketten. De verwarring kan volgens hem zijn ontstaan doordat de prijs van de dienst Interactieve Televisie automatisch is opgenomen in de prijsopbouw. Klanten zijn echter niet verplicht om deze dienst af te nemen.

Analoge televisie

De kabelaar is vandaag ook begonnen met het uitschakelen van haar analoge zenderpakket. Vandaag zijn de eerste televisiezender van het analoge pakket afgeschakeld. Op 20 augustus wordt het gehele analoge signaal uitgeschakeld. Dit betreft zowel het analoge televisie- als radiosignaal.

EQT Infrastructure

Telecombedrijf Delta is sinds enige tijd eigendom van de Zweedse investeringsmaatschappij EQT Infrastructure. Ook telecombedrijf Caiway is nu onderdeel van EQT. De bedrijven worden de komende maanden verder geïntegreerd. Zo worden de bedrijven gezamenlijk gehuisvest in Schiedam.