Duitstalige radiozender 100´5 Das Hitradio in actie voor Serious Request

De Belgische Duitstalige radiozender 100’5 Das Hitradio besteedt de komende dagen veel aandacht aan de actie 3FM Serious Request in Heerlen. “De locatie van dit jaar maakt de actie uniek. Op dit punt in Nederland komen drie landen bij elkaar en dat biedt de kans om grensoverschrijdend donaties te genereren”, laat de zender weten tegenover de Limburgse omroep L1.

Eupen

100’5 Das Hitradio is een radiostation uit het Belgische Eupen, een stad in het Duitssprekende deel van België. De zender is sinds 1998 in de lucht, en zendt uit onder het motto: “Die Superhits der 80er, der 90er und das Beste von heute”. De zender is in groot gebied te ontvangen: in Zuid-Oost Nederland, een deel van Duitsland en in een deel van België.

Grensgebied

De radiozender uit Eupen zal uitgebreid aandacht besteden aan de Heerlense editie van Serious Request die gisteren is gestart. Zo organiseert de radiozender een kerstmarkt-tour door het grensgebied van België en Duitsland.

De radiozender doet tussen tot en met 18 december de kerstmarkten in Heinsberg, Aken, Langerwehe, Mönchengladbach en Monschau aan. Luisteraars kunnen op gezette tijden ook muziek aanvragen als ze geld doneren aan het Glazen Huis in Heerlen. Daarnaast organiseert Das Hitradio op 22 december een Duitse middag in Heerlen.

Meer informatie over de acties van 100’5 Das Hitradio vind je hier

Video:

https://vimeo.com/149047765

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.