Eenvoudig doneren voor 3FM Serious Request via Twitter

3FM Serious Request heeft een nieuwe, extra mogelijkheid om te doneren. Naast het aanvragen van platen, het opzetten van acties en het doneren via giro 661 kan iedereen ook via Twitter doneren.

Twitter

Wie twittert met de hashtag #ikdoneeraanSR15 kan via een daarna automatisch toegestuurde link een donatie doen voor het doel van 3FM Serious Request: jongeren in conflictgebieden helpen een toekomst op te bouwen. NPO 3FM heeft hiermee een primeur: De actie van de publieke radiozender is de eerste actie in Europa waarvoor doneren via Twitter mogelijk is.

Doneren

Iedereen die twittert met de hashtag #ikdoneeraanSR15 krijgt een bericht terug met een link naar een betaalpagina (zoals PayPal of iDeal). Daar kan een vast bedrag van € 5,- worden overgemaakt naar het gironummer 661 van 3FM Serious Request.

Heerlen

Vanavond is de inzamelactie begonnen in Heerlen. De uitzendingen live te volgen via radio, televisie en Internet. Tot en met 24 december sluiten de 3FM-djs Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering zich zes dagen lang op in het Glazen Huis op het Pancratiusplein in Heerlen. Zij eten die dagen niets en maken 24 uur per dag live radio en televisie en zijn online te volgen. Met de aandacht die zij met deze actie genereren, roepen zij op om in actie te komen: tegen betaling verzoeknummers aanvragen, doneren en acties opzetten.  Meer informatie via www.3fm.nl

Tweets:

https://twitter.com/TwitterNL/status/675228940970127360

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.