Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

EK kwalificatie: Estland-Oranje live op radio en televisie

Vanavond staat de wedstrijd Estland-Nederland op het programma. Het is de tweede kwalificatiewedstrijden die Oranje deze week speelt voor het Europees Kampioenschap volgend jaar. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

Duitsland

Afgelopen vrijdag won Nederland in Hamburg met 4-2 van Duitsland. Vanavond staat het kwalificatieduel met Estland op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in de A. Le Coq Arena in Tallinn en begint om 20.45 uur. De wedstrijd is live te volgen op radio en televisie.

NPO 3

De wedstrijd is vanavond live te volgen op NPO 3. De voorbeschouwing begint om 20.20 uur. De presentatie is in handen van Henry Schut met analyses van Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart en voetbalcommentaar van Frank Snoeks.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd te volgen op NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en omstreken. Het verslag is in handen van Jeroen Grueter, Jeroen Elshoff. Robert Maaskant zorgt voor de analyses. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.