Eredivisie: PSV – Ajax live op radio en televisie

Vanmiddag staat de belangrijke wedstrijd PSV – Ajax in de Eredivisie op het programma. Het duel is live te volgen op radio en televisie.

Koplopers

De wedstrijd tussen de nummer één en twee van de Eredivisie begint vanmiddag om 16.45 in Het Philips Stadion in Eindhoven en staat onder leiding van Björn Kuipers. Kuipers wordt in het Philips Stadion bijgestaan door zijn vaste assistenten Sander van Roekel en Erwin Zeinstra. Dennis Higler zal de vierde official zijn.

Koploper PSV heeft met nog zeven duels te spelen een voorsprong van één punt op nummer twee Ajax. De competitiewedstrijd in Amsterdam werd eerder dit seizoen met 2-1 gewonnen door PSV.

FOX Sports

De wedstrijd tussen PSV en Ajax is live te zien via betaalzender FOX Sports 1. Online kan de wedstrijd bekeken worden via de website van FOX Sports en de mobiele app FOX Sports GO.

NPO Radio 1

Op de radio is de wedstrijd tussen PSV en Ajax te volgen bij NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. NOS Langs de Lijn is zondag te horen tussen 14.00 – 19.00 uur. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

Radio NH

Op de regionale radiozender Radio NH is ook een live verslag te horen van de voetbalwedstrijd tussen PSV en Ajax. De uitzending duurt tot 19.00 uur. Radio NH is in de regio Noord-Holland te ontvangen via FM, DAB+ en landelijk via alle digitale radiopakketten. Radio NH is wereldwijd te horen via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.