Eredivisie: PSV-Feyenoord live op radio en televisie

In de Eredivisie wordt vanmiddag de wedstrijd PSV-Feyenoord gespeeld. De wedstrijd is live te volgen via radio en televisie.

Eredivisie

De wedstrijd gaat vanmiddag tussen de nummer 1 (PSV) en de nummer 3 (Feyenoord) op de ranglijst. Feyenoord heeft deze week een druk programma want woensdag staat de halve finale van de KNVB Beker op het programma. In de eigen Kuip wordt er dan gespeeld tegen Ajax. Vanmiddag staat eerst nog de uitwedstrijd tegen PSV uit Eindhoven op het programma. De wedstrijd begint om 14.30 uur.

FOX Sports

De wedstrijd PSV-Feyenoord is live te volgen op FOX Sports 1 en 3. Op FOX Sports 3 is vanaf 13.30 uur ook de voorbeschouwing te zien op de wedstrijd. Om 12.15 uur is op FOX Sports 1  ook nog de klassieker ADO Den Haag-Ajax te zien.

Aangezien beide wedstrijden op FOX Sports 1 worden uitgezonden zijn de wedstrijden van klanten bij onder andere T-Mobile Thuis en Canal Digitaal en Online.nl te zien in het digitale basispakket. Bij aanbieders als Ziggo en KPN moet een aanvullend abonnement worden afgesloten. Ook is het mogelijk bij deze providers een dagpas aan te schaffen.

NPO Radio 1

De wedstrijd PSV-Feyenoord is ook live te volgen via de radio via Langs de Lijn op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Ook de regionale omroep Radio Rijnmond doet live verslag van de wedstrijd PSV-Feyenoord in een uitzending van Radio Rijnmond Sport. Dennis van Eersel en Sinclair Bisschop doen het verslag vanuit Eindhoven. Radio Rijnmond is in de regio Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Studio 040

Via de lokale omroep van Eindhoven is er ook een live verslag te horen van de wedstrijd. De radiozender is in de regio Eindhoven te beluisteren via FM en kabel en wereldwijd via Internet.

Samenvatting bij de NOS

Vanaf 19.00 uur is bij NOS Studio Sport een ruime samenvatting te zien. De uitzending begint om 19.00 uur op NPO 1.