Eredivisie: Vitesse-Feyenoord gratis bij KPN Interactieve TV

Televisiekijkers met een abonnement op KPN Interactieve TV kunnen vanmiddag gratis kijken naar de wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord.

Ontknoping

Het is spannend in de Nederlandse Eredivisie. Feyenoord staat bovenaan op de ranglijst maar wordt op de hielen gezeten door Ajax. Vanmiddag speelt Feyenoord een belangrijke uitwedstrijd tegen Vitesse uit Arnhem. Ajax moet het in Eindhoven opnemen tegen de nummer drie in de Eredivisie: PSV.

Gratis

Abonnees bij KPN die gebruik maken van Interactieve TV kunnen de wedstrijd Vitesse-Feyenoord vanmiddag gratis bekijken. Hiervoor is eenmalig geen abonnement nodig op de betaalzender FOX Sports. De wedstrijd begint om 14.30 uur en is te zien via kanaal 221 (SD-kwaliteit) of 227 (HD-kwaliteit. De wedstrijd is niet online te bekijken via de KPN App. De wedstrijd is ook niet te zien voor abonnees van KPN die gebruik maken van Digitenne.

PSV-Ajax

De wedstrijd tussen PSV en Ajax is vanaf 16.45 uur live te volgen via betaalzender FOX Sports. De voorbeschouwing op deze wedstrijd begint om 16.20 uur op FOX Sports 1. De bal rolt in Eindhoven vanaf 16.45 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing.

NPO Radio 1

De wedstrijd tussen Vitesse en Feyenoord is vanaf 14.30 uur ook live te volgen via NPO Radio 1. In het programma Langs de Lijn van de NOS zijn flitsen te horen uit Arnhem. Het verslag van de wedstrijd is in handen van Arman Avsaroglu. Vanaf 16.45 uur is er een verslag te horen uit Eindhoven van de wedstrijd PSV-Ajax. Het verslag van die wedstrijd is in handen van Frank Wielaard en Andy Houtkamp. NPO Radio 1 is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Rijnmond

Radio Rijnmond zendt het duel tussen Vitesse en Feyenoord ook live uit via het programma Rijnmond Sport. Radio Rijnmond is in Zuid-Holland te ontvangen via FM, DAB+, landelijk via alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Samenvattingen

Alle samenvattingen van de vandaag gespeelde wedstrijden in de Eredivisie is vanaf 19.00 uur te zien op NPO 1 bij NOS Studio Sport.

Sociale media: