Europa League: Celtic – Ajax en AZ – Partizan live op radio en televisie

Vandaag staat de vijfde speelronde in de groepsfase van de UEFA Europa League op het programma met onder andere de wedstrijden Celtic – Ajax en AZ – Partizan Belgrado. Zowel op radio- als televisie is de Europa League live te volgen.

RTL 7

Mannenzender RTL7 zendt vanavond de wedstrijden van AZ uit Alkmaar en Ajax uit Amsterdam live uit. Wilfred Genee zit in de studio voor de presentatie, de analyses zijn in handen van Johan Derksen en Wim Kieft. Om 19.00 uur trapt AZ thuis af tegen Partizan Belgrado. AZ gaat donderdag in de thuiswedstrijd tegen Partizan Belgrado voor zijn laatste kans in de groepsfase van de Europa League.

Celtic – Ajax

Om 21.00 uur staat de wedstrijd Celtic – Ajax op het programma. Ajax moet donderdagavond in ieder geval winnen van Celtic om kans te houden op overwintering in de Europa League. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Fenerbahçe twee punten meer. Ook Celtic heeft alleen baat bij drie punten.

FC Groningen

Om 23.15 uur wordt de voetbalavond afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, waaronder Olympique Marseille – FC Groningen. De voorbeschouwingen op de wedstrijden start om 18.00 uur op RTLZ. De wedstrijd tussen Olympique Marseille en FC Groningen wordt ook live uitgezonden via Internet. De ploeg uit Groningen onder leiding van trainer Erwin van de Looi is al uitgeschakeld in de Europa League.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports brengt op FOX Sports 1 de hele avond Studio Europa League met daarin live-flitsen van alle wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Deze uitzending duurt tot na 0.00 uur. Daarnaast zendt FOX Sports de wedstrijd tussen Olympique Marseille en FC Groningen live uit op FOX Sports 3 vanaf 21.00 uur.

NOS Langs de Lijn

Op NPO Radio 1 zijn alle wedstrijden van de Nederlandse clubs live te volgen via een extra uitzending van de NOS Langs de Lijn tussen 21.00 en 23.00 uur. Commentaar bij de wedstrijd van Ajax is in handen van Arman Avsaroglu,Jeroen Grueter houdt de luisteraar op de hoogte van Olympique Marseille – FC Groningen. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

FC Groningen Live op Radio Noord

Ook Radio Noord doet live verslag van de wedstrijd tussen Olympique Marseille -FC Groningen. De uitzending van FC Groningen live start om 20.30 uur Elwin Baas doet integraal verslag van de ontmoeting Olympique Marseille en FC Groningen. De uitzending wordt gepresenteerd door Henk Binnendijk, hij wordt terzijde gestaan door analist Wim Masker. Radio Noord is de provincie Groningen te ontvangen via de FM op 97.5 MHz, in heel Oost Nederland via DAB+, vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Sport

Ook Radio Noord-Holland doet vanavond verslag van de wedstrijden van Ajax en AZ in een extra uitzending van NH Sport vanaf 19.00 uur. Radio Noord-Holland is te ontvangen in de regio Noord-Holland op FM, DAB+ en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.