Europa League: Feyenoord, AZ en PSV live via radio, tv en Internet

De wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV in de Europa League zijn vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet.

PSV

PSV speelt vanavond haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Sporting uit Portugal. De wedstrijd begint om 18.55 uur en is live te volgen via RTL 7.

Feyenoord

Feyenoord speelt vanavond haar eerste groepswedstrijd in de Europa League tegen de Rangers in het Schotse Glasgow. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen op RTL 7.

Radio Rijnmond

De wedstrijd Glasgow Rangers-Feyenoord is live te volgen op de radio via Radio Rijnmond in een extra uitzending van Rijnmond Sport. De uitzending begint om 20.00 uur. Radio Rijnmond is in delen van Nederland te beluisteren via de FM en/of DAB+, via diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

AZ

AZ speelt vanavond haar eerste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League tegen Fudbalski klub Partizan uit Belgrado. De wedstrijd begint om 21.00 uur en is live te volgen op FOX Sports 1.Canvas

NPO Radio 1

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord en AZ  te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 20.00 uur. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.