Europa League met PSV en FC Twente live op RTL7

voetbalVandaag komen FC Twente en PSV weer in actie in de Europa League. Beide wedstrijden worden live uitgezonden op RTL 7. Eredivisie Live komt met een schakelprogramma.

De vaste tafelheren Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen voorzien de wedstrijdenop RTL7 van hun analyses en commentaar. Om 18.00 uur start de avond met de voorbeschouwing.

FC Twente
FC Twente trapt de avond om 19.00 uur af in de AWD-Arena in Hannover. De Duitsers zijn al zeker van een plek in de volgende ronde. De Tukkers daarentegen moeten alles op alles zetten om te overwinteren in de Europa League. Momenteel staat de ploeg van Steve McCLaren derde in de poule dus moeten er punten gepakt worden in Duitsland. Het commentaar bij de wedstrijd Hannover 96 – FC Twente wordt verzorgd door Vincent Schildkamp en Marcel Maijer is aanwezig om interviews af te nemen.

PSV
Om 21.00 uur trapt PSV in het Philips Stadion af met maar één missie: winnen. De Eindhovenaren staan vierde in de poule en alleen als er drie punten worden gehaald tegen Dnjepr Dnjepropetrovsk (Oekraïne) is er nog uitzicht op de volgende ronde. Bij een nederlaag of gelijkspel is het Europese avontuur voor PSV zo goed als voorbij.  Leo Driessen voorziet de wedstrijd tussen PSV en Dnjepr Dnjepropetrovsk van commentaar en Pascal Kamperman is aanwezig in Eindhoven voor interviews langs de lijn.

Ook live op Internet
Beide wedstrijden zijn ook online live te volgen via www.rtl.nl/europaleague. Daarnaast is er op digitaal gebied nu ook de ‘RTL 7 Europa League Match Tracker’, gratis verkrijgbaar in de App Store. Hiermee kan de bezitter van een iPhone videoclips van de doelpunten en de aanleidingen voor rode kaarten en strafschoppen terugzien.

Eredivisie Live met schakelprogramma
Alle hoogtepunten van de Europa League zijn donderdagavond live te zien via het schakelprogramma op Eredivisie Live 1. Presentator Jan Joost van Gangelen wordt in de rug gedekt door analisten Robert Maaskant, André Ooijer en Arnold Bruggink. Commentator Mark van Rijswijk schuift weer aan voor alle feitjes en interessante statistieken.Naast het schakelprogramma (vanaf 18:30 uur op Eredivisie Live 1)worden ook de volgende wedstrijden live uitgezonden op Eredivisie Live:

19:00 uur: Lazio Roma-Tottenham Hotspur, Eredivisie Live 2
19:00 uur: FC Basel-Sporting Portugal, Eredivisie Live 3
21:05 uur: Liverpool-Young Boys, Eredivisie Live 2
21:05 uur: Olympique Marseille-Fenerbahçe, Eredivisie Live 3