Europa League: Returnwedstrijden FC Utrecht en AZ live op radio en tv

Vanavond zijn de kwalificatiewedstrijden van FC Utrecht en AZ voor een plekje in de Europa League live te volgen op radio en televisie. Beide wedstrijden beginnen om 18.30 uur en zijn te volgen via RTL 7 en Veronica.

FC Utrecht

FC Utrecht neemt het vanavond in Mostar (Bosnië) op tegen HŠK Zrinjski. De wedstrijd begint om 18.30 uur. Vorige week kwam FC Utrecht in eigen stadion niet verder dan 1-1. De wedstrijd is vanavond live te volgen op RTL 7. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing.

“Bijzonder blij”

We zijn er bijzonder blij mee dat we na een intensieve periode van onderhandelingen met diverse partijen tot een akkoord zijn gekomen met RTL7, inzake het live op de buis brengen van de voor ons bijzonder belangrijke Europa League-wedstrijd tegen HŠK Zrinjski Mostar“, zegt Directeur Commercie Joost Broerse van FC Utrecht.

Radio M Utrecht

Via de radio is een live-verslag van de wedstrijd te volgen via de regionale omroep Radio M Utrecht in een extra uitzenden van Namen en Rugnummers. Radio M Utrecht is in en rond de provincie Utrecht te beluisteren via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

AZ

AZ uit Alkmaar speelt vanavond haar returnwedstrijd tegen BK Häcken uit het Zweedse Göteborg. Vorige week eindige in Alkmaar de eerste wedstrijd in dit tweeluik in 0-0. De wedstrijd begint vanavond in Göteborg om 18.30 uur en is live te volgen via Veronica. Vanaf 18.00 uur is er voorbeschouwing te zien. De wedstrijd is ook te volgen via een livestream op Internet.

Sociale media: