Europa League-wedstrijden AZ en Vitesse te volgen op RTL 7 en FOX Sports

Vanavond worden de returnwedstrijden gespeeld in de tweede voorronde van de Europa League. De wedstrijden van AZ en Vitesse zijn live te volgen op televisie.

AZ

In de tweede voorronde van de Europa League speelt AZ uit Alkmaar een tweeluik tegen FC Kairat uit Kazachstan. In de uitwedstrijd werd er vorige week met 2-0 verloren in Kazachstan. Vandaag moet AZ in eigen huis de achterstand goed maken. Het duel is vandaag live te zien op RTL 7 als de Facebook-pagina van de club uit Alkmaar zelf. De wedstrijd begint om 20.45 uur en de voorbeschouwing om 20.00 uur.

Vitesse

Vitesse uit Arnhem neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen FC Viitorul Constanța uit Roemenië. Vorige week werd er door Vitesse met 2-2 gelijk gespeeld in Roemenië. Dit biedt een goede uitgangspositie om vandaag de wedstrijd te winnen in de eigen Gelredome. De wedstrijd is live te zien op FOX Sports Eredivisie 1 en begint om 20.00 uur. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur.

Hoofdtoernooi

Mochten AZ en Vitesse het hoofdtoernooi bereiken van de Europa League dan zijn deze wedstrijden sowieso te zien op RTL 7 of FOX Sports. Beide zenders hebben de rechten voor dit toernooi voor de komende seizoenen veiliggesteld.

.