Europa League-wedstrijden AZ en Vitesse te volgen op RTL 7 en FOX Sports

Vanavond worden er wedstrijden gespeeld in de tweede voorronde van de Europa League. De wedstrijden van AZ en Vitesse zijn live te volgen op televisie.

AZ

In de tweede voorronde van de Europa League speelt AZ uit Alkmaar een tweeluik tegen FC Kairat uit Kazachstan. De twee duels met FC Kairat in de tweede voorronde van de Europa League zijn live te zien op RTL 7.

Het thuisduel op 2 augustus wordt bovendien live uitgezonden op het Facebook-account van de voetbalclub uit Alkmaar, dat aldaar met een eigen programma komt.

FC Kairat – AZ begint vandaag, donderdag 26 juli, vanwege het tijdsverschil met Kazachstan al op 17:00 uur Nederlandse tijd. De uitzending op RTL 7 begint om 16:30 uur.  Om 20:00 uur wordt een samenvatting uitgezonden. De return in Alkmaar trapt op donderdag 2 augustus af om 20:45 uur.

Vitesse

Vitesse uit Arnhem neemt het in de tweede voorronde van de Europa League op tegen FC Viitorul Constanța uit Roemenië. Zowel de uit- als de thuiswedstrijd zijn live te volgen op FOX Sports 1. De wedstrijd in Roemenië begint vandaag om 17.00 uur, de uitzending op FOX Sports 1 begint om 16.45 uur.

Hoofdtoernooi

Mochten AZ en Vitesse het hoofdtoernooi bereiken van de Europa League dan zijn deze wedstrijden sowieso te zien op RTL 7 of FOX Sports. Beide zenders hebben de rechten voor dit toernooi voor de komende seizoenen veiliggesteld.