Europa League: Wedstrijden Feyenoord en Vitesse live op tv en radio

(update) Vandaag spelen Feyenoord en Vitesse hun returnwedstrijd in de derde voorronde van de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen op radio en televisie.

Feyenoord

Feyenoord speelt vanavond in derde voorronde van de Europa League tegen AS Trencin. In de Rotterdamse Kuip moet de club uit Rotterdam een 4-0 achterstand goedmaken tegen AS Trencin. De wedstrijd tussen Feyenoord en AS Trencin wordt live uitgezonden op FOX Sports 1. De wedstrijd begint om 20.30 uur en de voorbeschouwing rond 20.00 uur.

Overtreding Mediawet

Met het uitzenden van Feyenoord – AS Trencin op het betaalkanaal van FOX Sports overtreedt de televisiezender de Mediawet. Een woordvoerder van het Ministerie van OCW bevestigt tegenover het Algemeen Dagblad dat de wedstrijd van Feyenoord op het “open net” te zien moet zijn. De wedstrijd tussen AS Trencin -Feyenoord van vorige week was te zien op RTL 7

Radio Rijnmond

Op de radio is de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Trencin live te volgen op de regionale omroep Radio Rijnmond in een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport. De uitzending begint om 19.00 uur. Radio Rijnmond is in Zuid-Holland te beluisteren via FM en/of DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Vitesse

Vitesse uit Arnhem speelt in de derde voorronde van de Europa League tegen het Zwitserse FC Basel. De club uit Arnhem moet in Zwitserland een 1-0 achterstand goedmaken. De wedstrijd FC Basel begint om 20.00 uur. De wedstrijd is live te volgen via FOX Sports 2 en de voorbeschouwing begint rond 19.45 uur.

Beide wedstrijden zijn ook te zien via de online streamingdienst van FOX Sports: FOX Sports Go.

NPO Radio 1

Beide duels uit de Europa League zijn ook te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn en Omstreken. De uitzending begint om 20.30 uur. NPO Radio 1 is landelijk te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.