Europa League: Wedstrijden PSV, Feyenoord en AZ live op radio en tv

Donderdagavond spelen PSV, Feyenoord en AZ hun laatste wedstrijd in de groepsfase van de Europa League. De wedstrijden zijn live te volgen via radio en tv.

AZ

AZ uit Alkmaar staat na vier wedstrijden op de derde plek in Groep F. Morgen staat er om 18.55 uur een uitduel tegen HNK Rijeka uit Kroatië op het programma. Wanneer deze wedstrijd wordt gewonnen kan AZ de volgende ronde bereiken van het toernooi. De wedstrijd is live te volgen via RTL7. De voorbeschouwing begint om 18.00 uur.

Feyenoord

Feyenoord speelt in de groepsfase van de Europa League in groep K met als tegenstanders CSKA Moskou, Dinamo Zagreb en AC Wolfsberger. Donderdag staat het duel tegen AC Wolfsberger op het programma. Feyenoord moet winnen van de club uit Oostenrijk. De wedstrijd is vanaf 21.00 uur te zien via RTL 7.

PSV

PSV speelt in groep E van de Europa League tegen de clubs Granada, Omonia en PAOK. Donderdag staat om 18.55 uur het duel tegen Omonia op het programma. PSV is al zeker van een plek in de volgende ronde. De wedstrijd PSV-Omonia is live te volgen via FOX Sports 1. Deze zender is bij vrijwel alle aanbieders te zien via het digitale basispakket.

NPO Radio 1

Op NPO Radio 1 zijn de wedstrijden te volgen in het programma Langs de Lijn en Omstreken. Dit programma is vanaf 19.00 uur te horen. NPO Radio 1 is ook te beluisteren op Internet.

Radio Rijnmond

De regionale omroep Radio Rijnmond doet uitgebreid verslag van de wedstrijd AC Wolfsberger  – Feyenoord in een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport. Radio Rijnmond Sport start om 20:00 uur. De radiozender is ook te beluisteren via Internet.