Animal Planet is zender van de maand bij KPN in augustus

(Update) In augustus is Animal Planet de zender van de maand bij aanbieder KPN en voor iedereen met Interactieve Televisie te zien. Normaal maakt de zender onderdeel uit van het aanvullende Pluspakket. Eerder had KPN nog aangekondigd dat Eurosport 2 de zender van de maand zou zijn in augustus. Blijkbaar is men later terugkomen op dit besluit.

Zender van de maand

Aanbieders van digitale televisie bieden met de zender van de maand de mogelijkheid om kijkers kennis te laten maken met een zender die normaal alleen in een aanvullende pakket is te zien. Dit wordt de zogenaamde zender van de maand genoemd.

Animal Planet

De hele maand augustus kun je elke werkdag tussen 9:15 – 11:50 uur én 17:20 – 20:05 uur op Animal Planet kijken naar programma’s als ‘Wild Dubai’, waarin je ziet dat achter de megalomane en moderne stad een prachtig natuurgebied schuilgaat. In ‘Wild Hawaii’ zie je dat voorbij de witte stranden en palmbomen een aantal buitengewone natuurlijke spektakels liggen. ‘Wildest Europe’ onthult de ongelooflijke schoonheid en diversiteit van dieren in het wild in Europa terwijl ‘Wildest Middle East’ hetzelfde laat zien in landen in het Midden-Oosten. Tot slot is er nog ‘Wild Africa: Rivers of Life’, over het leven in de rivieren van Afrika.

ONS

Niet alleen Animal Planet is tijdelijk gratis te zien bij KPN. Via televisiezender ONS is in augustus voor het laats de Met je Hart Matinee voor iedereen te zien. Dit speciale programma wordt tot en met augustus elke laatste zondag van de maand uitgezonden op de zender ONS. “Hiervoor zetten we op die dagen deze zender voor iedereen open“, aldus KPN. In de maand augustus is dat op zondag 30 augustus, van 15:30 tot 17:00, je kunt dit dan bekijken op kanaal 89 via Interactieve Televisie van KPN.

Meer informatie over het Pluspakket van KPN vind je hier.