Lowlands uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet

Dit weekeinde vindt het festival Lowlands plaats in Biddinghuizen. Het festival is ook dit jaar uitgebreid te volgen via radio, televisie en Internet.

Festival

Het festival wordt dit jaar voor de 27e keer gehouden in de polder van Biddinghuizen. Het festival begint vandaag, vrijdag 16 augustus en duurt nog tot zondag. Naast muziek is er ook aandacht voor onder andere theater en film.

Optredens

Optredens zijn er dit jaar zijn onder andere Tame Impala, Twenty One Pilots, De Staat, The National, New Order, Royal Blood, Franz Ferdinand, James Blake en Ronnie Flex. Het festival is geheel uitverkocht maar is wel te volgen via radio, televisie en Internet.

NPO 3FM

NPO 3FM zendt zowel vrijdag, zaterdag als zondag grote delen van de dag live vanaf Lowlands in Biddinghuizen. De 3FM-dj’s doen verslag van de sfeer op het festivalterrein, laten je de beste live-muziek horen vanaf de diverse podia. 3FM is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NPO 3

Op NPO 3 is er zaterdagavond aandacht voor Lowlands. Vanaf 22.30 uur zijn alle hoogte punten tot dusver te zien. Volgende week is een tweede uitzending van Lowlands te zien op NPO 3.

NPO  3 Extra / 3voor12

Vanaf vrijdag 16 tot en met zondag 00.30 uur zendt de VPRO live uit op het digitale themakanaal NPO 2 Extra en 3voor12.nl. Het precieze uitzendschema en spoorboekje wordt elke dag bekend gemaakt en continu aangepast. Bij een aantal aanbieders is NPO 2 Extra tijdelijk te zien in het digitale basispakket. De zender is ook te bekijken via Internet.