Film Tenet tijdelijk voor 1,99 euro te huur bij Prime Video

De film Tenet is tot 2 januari voor 1,99 euro te huren  bij Prime Video van Amazon. Normaal kost het kijken van deze film 4,99 euro.

Tenet

De film Tenet van regisseur Christopher Nolan was in 2020 één van de weinige grote films die in de bioscopen in première ging. Dit had alles te maken met de maatregelen tegen het coronovirus waardoor bioscopen niet of beperkt open konden. De film ging in augustus van het vorige jaar in première. De film vertelt het verhaal over twee spionnen die een Derde Wereldoorlog moeten zien te voorkomen. Met een begroting van $205 miljoen wordt dit het duurste filmproject van Christopher Nolan tot nu toe.

Prime Video

Naast het standaardaanbod van de streamingdienst dat voor 2,99 euro per maand met een proeftijd van 30 dagen kan worden bekeken kunnen er ook extra films worden gehuurd via de Prime Video Store. In Nederland is deze dienst in mei van het vorige jaar geïntroduceerd. De Prime Video Store brengt films als huur of koop van grote Amerikaanse studio’s zoals Disney, Warner Bros., Universal, Sony, Paramount en Lionsgate.

Actie

Tijdelijk kan de film Tenet voor 1,99 euro worden bekeken via de Prime Video Store. Normaal is kost het kijken van de film 4,99 euro. De actie duurt echter maar tot 2 januari. Tijdens het huren heb je 30 dagen de tijd om met de video te starten, en daarna nog eens 48 uur om hem af te kijken. De film is ook in 4K-kwaliteit beschikbaar.

Kijken

Prime Video is te bekijken via onder ander tablet, smartphone, Apple TV, diverse game-consoles en via de ontvanger van Interactieve televisie van KPN. De dienst kost 2,99 euro per maand en kan 30 dagen op proef worden bekeken.

Het abonnement van Prime Video is uit te breiden met zogenaamde Prime Channels zoals Film1, StarzPlay, Hayu, MGM, History Play, Angst, Shorts TV en Out TV. Meer informatie via: https://www.primevideo.com/

Video