Finale EK Hockey dames Nederland-België live op radio en televisie

De finale bij de dames op het EK Hockey Nederland-België is vanavond live te volgen op radio en televisie. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Nederland-België

De Nederlandse dames wisten donderdag in de halve finale van EK, dat wordt gespeeld in Amstelveen, met 1-0 te winnen van Engeland. De Belgische dames wonnen verrassend met 1-0 van Duitsland.

Het is voor de Belgische dames de eerste keer dat zij in een eindstrijd staan van een Europees Kampioenschap. De finale Nederland-België wordt vanavond om 20.00 uur in het Wagener Stadion in Amstelveen gespeeld en is live te volgen op radio en televisie.

NPO 3

De wedstrijd Nederland-België wordt vanavond live uitgezonden op NPO3. De voorbeschouwing begint om 19.50 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Philip Kooke. Ellen Hoog en Marc Lammers zijn tijdens het EK hockey de vaste analisten bij de NOS. De uitzending wordt gepresenteerd door Jeroen Stomphorst. De wedstrijd is ook live te volgen via de website van de NOS.

VRT Canvas

De wedstrijd wordt ook live uitgezonden bij onze zuiderburen. De wedstrijd is vanaf 20.00 uur te volgen via VRT Canvas in een uitzending van Sporza. Het commentaar is in handen van Eddy Demarez.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen op NPO Radio 1 in het programma NOS Langs de Lijn. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Krijn Schuitemaker. Daarnaast zijn er bijdragen van analist Jan Kees van der Kun. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.