Finale EK Hockey heren Nederland-België live op radio en televisie

De finale bij de heren op het EK Hockey Nederland-België is vanmiddag live te volgen op radio en televisie. De wedstrijd begint om 16.00 uur.

Wederom België

Net als bij de dames gaat de finale op het Europees Kampioenschap, dat wordt gehouden in Amstelveen, tussen Nederland en België. Gisteren wonnen de Oranje-dames met 3-0. In totaal 871.000 tv-kijkers stemden volgens Stichting KijkOnderzoek af op de finale tussen Nederland en België. Vanmiddag om 16.00 uur wordt de finale gespeeld bij de heren. De Belgische heren bereikten de finale door middels shout-outs van Duitsland te winnen. De Oranje-heren wonnen vrijdag met 3-1 van Engeland.

NPO 1

De wedstrijd Nederland-België wordt vanmiddag live uitgezonden op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 15.30 uur. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Philip Kooke. Ellen Hoog en Marc Lammers zijn tijdens het EK hockey de vaste analisten bij de NOS. De uitzending wordt gepresenteerd door Jeroen Stomphorst. De wedstrijd is ook live te volgen via de website van de NOS.

VRT

De wedstrijd wordt in samenvatting uitgezonden bij onze zuiderburen. De wedstrijd is vanaf 23.45 uur in samenvatting te volgen via VRT Een in een uitzending van Sporza. Het commentaar is in handen van Eddy Demarez. De wedstrijd wordt live-uitgezonden via de Belgische kabelaars Telenet en VOO via de kanalen Play Sports en VOO Sports.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd vanmiddag live te volgen op NPO Radio 1 in het programma NOS Langs de Lijn. Het commentaar bij de wedstrijd is in handen van Krijn Schuitemaker. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.