Formule 1-wedstrijden blijven te volgen op Grand Prix Radio

Net als in de afgelopen drie Formule 1-seizoenen zal het commentaar van Olav Mol en Jack Plooij op Ziggo Sport ook komend jaar live te beluisteren zijn op Grand Prix Radio.
Beide partijen hebben afgesproken de succesvolle samenwerking in 2019 voort te zetten. Dit bericht de radiozender op haar website.

Sinds 2016

De online radiozender zendt het commentaar dat Olav Mol en Jack Plooij bij de kwalificaties en races geven, sinds 2016 live uit. “Met deze wereldwijd unieke service bereikt de online radiozender de fans die geen rechtstreekse toegang hebben tot de kanalen van Ziggo Sport en toch niets wil missen van de Formule 1.”, aldus de radiozender op haar website.

“Breed draagvlak”

Olav Mol, Ziggo Sport-commentator en mede-oprichter van Grand Prix Radio, is enthousiast over de samenwerking: “Formule 1 geniet een breed draagvlak in Nederland, honderdduizenden mensen beleven plezier aan de races. Door de samenwerking van Grand Prix Radio en Ziggo Sport is het racecommentaar breder beschikbaar en hoeft iedereen die onderweg of aan het werk is niets te missen van wat er zich op de Formule 1-circuits in de wereld afspeelt.

Luisteren

De radiozender is 24 uur per dag en zeven dagen per week te beluisteren via de website van Grand Prix Radio of de app. Op de circuits is Grand Prix Radio ook te ontvangen via DAB+.