“FOX Sports duurst bij Ziggo, goedkoopst bij Online.nl”

Liefhebbers van Eredivisie-voetbal zijn bij provider Online.nl het goedkoopst uit als het gaat om het abonnementstarief van FOX Sports. Dit blijkt uit onderzoek van website Breedbandwinkel. Volgens deze website blijken de tarieven van FOX Sports verder uiteen te lopen dan ooit.

Online.nl

Op dit moment is FOX Sports het goedkoopst verkrijgbaar bij alles-in-1 aanbieder Online.nl. Zij bieden namelijk als enige provider de drie Eredivisie kanalen gratis aan in het complete interactieve tv pakket.

Grote verschillen

Providers T-Mobile, Youfone en Delta bieden ook gratis FOX Sports Eredivisie aan. Hierbij gaat het echter alleen om het eerste kanaal met de belangrijkste wedstrijden van de grote clubs. Bij de Zeeuwse provider Delta komt hier per 1 januari 2019 verandering in. Delta heeft opnieuw een doorgifteovereenkomst gesloten met Discovery, TLC en Eurosport en kiest ervoor sportzender Eurosport weer op te nemen in het basispakket. FOX Sports Eredivisie 1 wordt bij Delta een betaalzender en gaat 5,00 euro per maand kosten.

Ziggo duurste

Bij Ziggo geldt een actietarief van 19,95 euro per maand voor het eerste jaar FOX Sports Compleet, maar blijft daarmee desondanks veruit de duurste aldus de website Breedbandwinkel. Ziggo heeft overigens nog een oud contract met FOX Sports.

Ziggo Sport

De website Breedbandwinkel geeft in het onderzoek niet aan dat abonnees van Ziggo met digitale televisie zonder meerkosten kunnen kijken naar de sportzender Ziggo Sport. Op Ziggo Sport is onder het voetbal uit de Engelse Premier League en de Spaande LaLiga te zien. Daarnaast is het rechtenpakket van Ziggo Sport dit seizoen uitgebreid met de Italiaanse Serie A en de Engelse FA-Cup. Tevens zijn alle wedstrijden van de Formule 1 te zien op dit kanaal.