Fresh FM komt met nieuwe programmering op de zondagavond

Vanavond start de regionale commerciële radiozender Fresh FM met de nieuwe zondagavond programmering. Fresh FM voegt een aantal nieuwe presentatoren toe aan zijn team, waaronder Amerikaanse superster deejay Roger Sanchez.

“Hard gewerkt”

Programmaleider Coen Bom is enthousiast: “We hebben de afgelopen weken hard gewerkt om klaar te zijn voor het nieuwe seizoen. Met de vernieuwde zondagavond programmering hebben we gekozen voor een stukje nostalgie, in de goede zin van het woord.”, aldus Bom in een persbericht.

Frank Huussen en Erwin van der Bliek

De nieuwe zondagavond start op vanavond om 18:00 uur met The Dance Files, gepresenteerd door Frank van Huussen. In dit programma kijkt Frank terug naar een specifieke datum in het verleden, met alle nieuwtjes van die dag en natuurlijk de bijbehorende hits. Daarna presenteert Erwin van der Bliek van 20:00 tot 22:00 uur ‘Blieks Blender’, waarbij de oude krakers worden afgewisseld door lekkere nieuwe tracks.

Roger Sanchez

Roger Sanchez sluit de zondagavond vanaf 22:00 uur af met zijn wereldberoemde radioshow ‘Release Yourself’. Coen Bom: “Roger Sanchez is natuurlijk een legende. Hij past perfect bij de opzet van de zondagavond, waarbij we het verleden koesteren, maar zeker ook vooruit kijken. En radiotechnisch gezien is Sanchez’ show gewoon nog steeds één van de beste  dj-shows ter wereld.”

De radiozender had onlangs de programmering op de vrijdagavond en zaterdagavond aangepast. Fresh FM is de Randstad te ontvangen via diverse FM-frequenties en wereldwijd via Internet.