Giel Beelen presenteert ochtendshow vanuit Scheveningen

3FM-DJ Giel Beelen is vandaag weer te horen met zijn ochtendshow op NPO 3FM na een vakantie. De uitzendingen komen deze hele week uit Scheveningen.

Scheveningen

Giel Beelen is de hele week te horen vanuit het Strandhotel in Scheveningen dat voor de gelegenheid is omgebouwd tot Hotel Di-Rect. De band Di-Rect vieren hun 15-jarig bestaan in Hotel Di-Rect. Het hotel wordt de gehele week gerund door de bandleden van Di-Rect. Giel Beelen is de gehele week te gast in het hotel en is tot en met vrijdag elke ochtend te horen tussen 6.00 uur en 10.00 uur vanuit Scheveningen met zijn ochtendshow.

Optredens

“Ik heb er enorm veel zin in!! Echt leuk om direct na de vakantie een feestje te vieren met de jongens die in mijn allereerste ochtendshow live speelden.”, aldus Giel Beelen. Niet alleen Di-Rect is live te horen in de ochtendshow van Giel Beelen ook The Kik, Pat Smith, Tim Knol en Will and The People zullen optreden

Di-Rect

De band Di-Recht bestaat op de kop af 15 jaar. Om dat jubileum te vieren, houdt de band op 29 augustus een concert op het Scheveningen Strand. Ook komen de mannen met nieuw materiaal: zo brachten ze begin juni de track ‘Move On’ uit. De single ‘Here & Now’ volgde afgelopen vrijdag

3FM

3FM is in heel Nederland te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 12C), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Televisie-opnames

Gisteren zijn ook de opnamen van het televisieprogramma ‘Hotel Di-rect’ gestart waarin de leden van de Haagse rockband gasten ontvangen die iets te maken hebben met het vijftienjarig bestaan van de band. Het programma is vanaf maandag 17 augustus dagelijks te zien op NPO3.

Social Media:

https://instagram.com/p/6KExK2zFcz/

 

 

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.