GLORY Collision 2: Rico Verhoeven vs Badr Hari live op Veronica

Vanavond wordt op Veronica het kickboksgevecht tussen verdedigend wereldkampioen Rico Verhoeven en Badr Hari live uitgezonden.

Rematch

De twee aartsrivalen vechten vanavond, zaterdag 21 december, in GelreDome in Arnhem om de titel tijdens GLORY Collision 2. In 2016 stonden de rivalen Verhoeven en Hari voor het eerst tegenover elkaar. Het bleef spannend tot de tweede ronde, toen Hari de strijd moest staken met een armblessure. Verhoeven werd tot winnaar
uitgeroepen via een technische knock-out.

De rematch moet de ontknoping worden van de jarenlange vete tussen ‘The King of Kickboxing’ Rico Verhoeven en ‘The Golden Boy’ Badr Hari.

Veronica

Veronica zendt het evenement GLORY Collision 2 vanavond live uit vanaf 20.00 uur. Veronica is exclusief bij het kickboksevent aanwezig met een live uitzending vanaf 20.00 uur. De presentatie tijdens deze avond is in handen van Hélène Hendriks, analisten zijn Remy Bonjasky en Jamal Ben Saddik. Mark Schaaf doet live verslag vanaf de ring. De wedstrijd is ook te volgen via veronicatv.nl en KIJK.nl.

Documentaire

Badr Hari is momenteel ook te zien in een documentaire op streamingdienst Videoland van RTL Nederland. Sinds vorige weekeinde zijn de eerste twee afleveringen van de driedelige documentaireserie Badr over kickbokser Badr Hari te zien op de streamingdienst. Deel drie volgt volgende week zaterdag 28 december.

Sociale media: