Grootste problemen door e-mailstoring bij Caiway voorbij

Internetprovider Caiway geeft aan dat de grootste problemen met haar e-maildienst vanaf nu voorbij zijn. De e-mailstoring bij de provider begon vorige week donderdag, 13 oktober.

Nieuw platform

De provider laat haar klanten weten via haar website dat het nieuwe e-mailplatform versneld in gebruik is genomen en daarmee moeten de problemen van de afgelopen weken verholpen zijn. Caiway had vorige week besloten een nieuw e-mailplatform in gebruik te nemen om de e-mailproblemen die al lange tijd aanhield, op te lossen. De provider geeft echter aan dat de in gebruik name van dit nieuwe platform trager verloopt dan verwacht. Daarom is besloten het nieuwe platform versneld operationeel te brengen.

Geen e-mail verloren

Alle berichten die zondag vanaf 16.00 uur zijn verzonden komen nu direct binnen. Eerdere berichten worden in de loop van komende week afgeleverd. Caiway benadrukt nogmaals dat alle berichten behouden zijn gebleven.

Compensatie

Als compensatie voor de problemen met het e-mailverkeer konden klanten dit weekeinde gratis kijken naar de betaalzender FOX Sports 1 Eredivisie waarop onder andere de klassieker Feyenoord-Ajax was te zien. Of er nog meer vergoedingen komen voor de klanten is niet duidelijk.

Speciale website

Via de pagina met Storings en Onderhoudsinformatie van de provider is het laatste nieuws te volgen rond de e-mailstoring. Daarnaast komt er vanaf maandag een speciale pagina beschikbaar met veelgestelde vragen en antwoorden over de e-mailstoring.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.