Sparta Stadion - Het Kasteel

Halve finales KNVB Beker live op radio, televisie en Internet

Vandaag en morgen worden de halve finales voor de KNVB Beker gespeeld. De twee wedstrijden zijn live te volgen via radio, televisie en Internet.

Halve finales

De spanning loopt op in de strijd om de KNVB Beker, één van de twee grote voetbalprijzen die er in Nederland te winnen zijn. De winnaar is gegarandeerd van Europees voetbal. De vier beste cupfighters hebben zich inmiddels naar de halve finales geknokt, die op woensdag 1 en donderdag 2 maart worden gespeeld. Het gaat om de wedstrijden Sparta Rotterdam – Vitesse op woensdag 1 maart en AZ – SC Cambuur op donderdag 2 maart.

Veronica

De televisiezender Veronica zendt met ingang van de halve finales de wedstrijden om de KNVB Beker live uit. Zowel vandaag als morgen begint de uitzending om 20.20 uur. Wytse van der Goot presenteert beide uitzendingen samen met John Heitinga, die de wedstrijden analyseert. Leo Oldenburger verzorgt het commentaar bij de twee live uitgezonden duels.

FOX Sports

De wedstrijden Sparta Rotterdam – Vitesse en AZ – Cambuur zijn ook live te volgen via betaalzender FOX Sports. Het programma KNVB Beker op 1 begint zowel vandaag als morgen om 20.00 uur op FOX Sports 1.

Internet

Op Internet worden de halve finales om de KNVB Beker live uitgezonden door NU Sport. Meer informatie over de uitzendingen vind je hier

NPO Radio 1

Via de radio zijn beide bekerwedstrijden live te volgen via NPO Radio 1 in het programma Langs de Lijn En Omstreken. Zowel vanavond als morgenavond zijn er flitsen te horen van de wedstrijden. Op donderdag is het commentaar bij de wedstrijd AZ – Cambuur in handen van Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Regionale radio

De wedstrijd tussen Sparta Rotterdam en Vitesse is vanavond ook live te volgen via de regionale radiozender Radio Rijnmond in een extra uitzending van Rijnmond Sport. De uitzending begint om 20.00 uur. Radio Rijnmond is te ontvangen in de regio Zuid-Holland via FM, DAB+, landelijk via alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omrop Fryslân zendt donderdag de bekerwedstrijd live uit in het radioprogramma Fryslan Sport. De uitzending begint rond 20.00 uur. De radiozender is te beluisteren in de regio Friesland via FM, DAB+, landelijk via alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.