Henk Bres blaast ‘De Start van de Nacht’ nieuw leven in

Henk Bres gaat weer een programma presenteren op de radio. Het programma ‘Start van de Nacht’ is vanaf 2 februari weer te beluisteren op de radio. Radio Centraal FM gaat het programma uitzenden.

Den Haag FM

Bres moest in januari van het vorige jaar stoppen met dit programma op Den Haag FM. Aanleiding voor het vertrek van Bres was zijn plek als lijstduwer op de kandidatenlijst van de PVV bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. “De omroep heeft als regel dat mensen met een officiële politieke functie niet op de zender mogen presenteren”, legde voormalig stationmanager Gerard van den IJssel van Den Haag FM destijds uit.

Definitief

Uiteindelijk werd Henk Bres fractievertegenwoordiger voor de partij in Den Haag en moest hij definitief stoppen met zijn programma op de lokale omroep. Het populaire programma is daarna nog enige tijd uitgezonden door de online radiozender Surfradio.

Radio Centraal FM

Henk Bres heeft nu aangekondigd dat zijn radioprogramma nieuw leven wordt ingeblazen bij Radio Centraal FM. Deze radiozender is te beluisteren via InternetHet programma wordt elke zaterdagnacht uitgezonden tussen 12-2 uur. Er komt ook een speciale website voor de  ‘De Start van de Nacht’. Op deze website kan het programma middels webcams gevolgd worden.

Sociale media:

https://www.facebook.com/startvandenacht/videos/376642132892388/