Jaap Brienen gestart als Music & Program Director bij Sublime FM

Sinds 1 september heeft Sublime FM haar team uitgebreid met twee nieuwe krachten: Jaap Brienen en Sebastiaan van Rijnsoever.

Music & Program Director

Jaap Brienen is gestart als Music & Program Director. Ruim negen jaar lang presenteerde Jaap Brienen de ochtendshow ‘Eerst Jaap!’ tussen 07:00 en 10:00 uur op NPO Radio 6. Ook werkte Brienen jarenlang als vaste vervanger van de programma’s van Frits Spits en Bert Haandrikman op NPO Radio 2.

Nadat eind december 2015 het doek viel voor Radio 6, stopte ook de ochtendshow van Brienen. Sindsdien is hij actief geweest met een eigen bedrijf. Per 1 september is Brienen gestart als Music & Program Director bij de commerciële radiozender Sublime FM.

Marketing

Naast de komst van Brienen heeft Sublime FM nog een nieuwe medewerker per 1 september: Sebastiaan van Rijnsoever is bij de radiozender begonnen als Marketing Director a.i. Sebastiaan komt van VEON waar hij de afgelopen 2 jaar wereldwijd verantwoordelijk was voor alle marketingcommunicatie. Daarvoor werkte hij bij KPN als Director Social Media.

Luisteren

Sublime FM is in grote delen van Nederland te ontvangen via FM en landelijk via DAB+. Daarnaast is de radiozender ook te horen via vrijwel alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet. Via DAB+ is er ook nog een tweede radiozender van Sublime FM actief: Sublime You.