Jeroen Nieuwenhuize naar Radio 10 en stopt met Top 40 bij Radio 538

Dj Jeroen Nieuwenhuize gaat een dagelijkse radioshow presenteren op Radio 10. Door de overstap naar Radio 10 stopt hij met de presentatie van de Top 40 op Radio 538.

Programma

Het nieuwe programma van Jeroen Nieuwenhuize is vanaf maandag 25 juni iedere werkdag tussen 10:00 en 13:00 uur te horen op de radiozender van Talpa. Momenteel is Edwin Diergaarde nog te horen op dit tijdstip. Diergaarde krijgt een programma tussen 13.00 en 16.00 uur. Op dat tijdslot is momenteel nog Robert Feller te horen.

“Juiste moment”

Jeroen Nieuwenhuize: “Dit is voor mij het juiste moment om over te stappen naar Radio 10. Mensen entertainen is wat ik het liefste doe en daarom is het waanzinnig dat ik dat bij Radio 10 nu weer op dagelijkse basis kan gaan doen. Helaas is het presenteren van de Top 40 bij 538 niet meer te combineren met mijn nieuwe dagelijkse programma bij Radio 10. Ik heb 20 jaar met veel plezier de Top 40 gepresenteerd en vind het fijn om binnenkort het stokje door te geven en te starten bij Radio 10.

Perfecte match

Roland Snoeijer – radio director: “Wij zijn erg blij dat Jeroen Nieuwenhuize binnenkort te horen zal zijn op Radio 10! Jeroen is al twintig jaar een vertrouwde stem op de radio. En hij is als ‘mister Top 40’ een perfecte match voor de zender die de grootste Top 40 hits aller tijden draait.”

Eerder was al bekend geworden dat Gerard Ekdom vanaf september de ochtendshow gaat presenteren bij Radio 10.

Sociale media: